Најмногу превметнати страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 17:59, 16 ноември 2019. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу е прикажана до една ставка во опсег од 1 до 31.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Шаблон:Toc right‏‎ (се користи на 13 страници)
 2. Шаблон:Документација/именадок‏‎ (се користи на 10 страници)
 3. Шаблон:Документација‏‎ (се користи на 9 страници)
 4. Шаблон:·‏‎ (се користи на 7 страници)
 5. Шаблон:Documentation‏‎ (се користи на 6 страници)
 6. Шаблон:Softredirect‏‎ (се користи на 6 страници)
 7. Шаблон:Soft redirect protection‏‎ (се користи на 6 страници)
 8. Шаблон:Деловодна книга‏‎ (се користи на 5 страници)
 9. Шаблон:Вон сила‏‎ (се користи на 4 страници)
 10. Шаблон:Во сила‏‎ (се користи на 4 страници)
 11. Шаблон:Cl‏‎ (се користи на 3 страници)
 12. Шаблон:Ambox/core‏‎ (се користи на 3 страници)
 13. Закон за здруженија на граѓани и фондации‏‎ (се користи на 3 страници)
 14. Шаблон:Mk‏‎ (се користи на 2 страници)
 15. Шаблон:ПоследноУредување‏‎ (се користи на 2 страници)
 16. Шаблон:GetFallback2‏‎ (се користи на 2 страници)
 17. Шаблон:GetFallback‏‎ (се користи на 2 страници)
 18. Шаблон:En‏‎ (се користи на 2 страници)
 19. Шаблон:Clen‏‎ (се користи на 2 страници)
 20. Шаблон:Ambox‏‎ (се користи на 2 страници)
 21. Шаблон:Pp-semi-template‏‎ (се користи на 1 страница)
 22. Шаблон:ПрефрлиЈазик‏‎ (се користи на 1 страница)
 23. Шаблон:Intricate template‏‎ (се користи на 1 страница)
 24. Шаблон:Новости‏‎ (се користи на 1 страница)
 25. Шаблон:Clear‏‎ (се користи на 1 страница)
 26. Шаблон:Во изработка‏‎ (се користи на 1 страница)
 27. Шаблон:Викимедија локални ограноци‏‎ (се користи на 1 страница)
 28. Шаблон:Babel‏‎ (се користи на 1 страница)
 29. Шаблон:Anchor‏‎ (се користи на 1 страница)
 30. Шаблон:@‏‎ (се користи на 1 страница)
 31. Шаблон:Pre style‏‎ (се користи на 1 страница)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).