Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
Barnsworth
Потрошувачка верзија
1.0
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Slaporte
Статус
одобрен
Опис
A tool for a sending barnstars.
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
http://barnsworth.hatnote.com/auth/callback
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не
Применливи доделувања
  • Опходување со страници
Менување постоечки страници; Создавање, уредување и преместување страници