Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
Functionary permissions checkpoint
Потрошувачка верзија
1.0
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
LFaraone
Статус
одобрен
Опис
This application verifies the requestor has the requisite user rights to access restricted resources.
Применлив проект
en.wikipedia.org
URL за повикување на OAuth
https://tools.wmflabs.org/calling-card/guidebook.php
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не