2012.03.30. Обука на Економски факултет - Скопје

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На 30 март 2012 година, со почеток во 12:00 часот, на Економскиот факултет во Скопје ќе се одржи обука пред студенти од втора година од департманот Е-бизнис. Содржината на обуката се однесува на основите на Википедија, начинот на којшто е организирана работата на проектот и основите на уредувањето и употребата на Вики софтверот.


архива на вести ...