Деловодна книга/2010

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Деловодна книга: 2013 · 2012 · 2011 · 2010 · 2009
датум број забелешка
31.12.2010 7 (п) Изводи за 2010 бр. 1, 2, 3, 4, 5, 6
11.03.2010 6 (п) Сметко потврда за печати, округли и архивски 900 + 250 ден
28.01.2010 5 (п) Решение за упис во Трговскиот регистар и Регистарот на други правни лица
27.01.2010 4 (п) Пријава за упис на субјект во Трговскиот регистар и Регистарот на други правни лица
22.01.2010 3 (п) Договор за отворање на транскациски сметки во Прокредит Банка. EUR 380176896805298, DEN 380776896800127
22.01.2010 2 (п) Образец Заверен Потпис - ЗП, заверени потписи кај нотар, на лица овластени за застапување
16.01.2010 1 (ј) Статут на Здружението на граѓани поднесен во Трговскиот регистар и Регистарот на други правни лица