Завршна сметка за 2010

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето


  • Пропратен допис - „Достава на годишна сметка за 2010“, 1 стр.
  • Заклучен лист - Викимедија Македонија, 1 стр.

  • Биланс на состојба, 7 стр.
  • Биланс на приходи и расходи, 2 стр.
  • Белешка за распоредување на резултатот, 1 стр.
  • Образец ДЕ - Посебни податоци, 1 стр.
  • Образец СПД - Рекапитулар, 4 стр.
  • Изјава за овластен потписник, 1 стр.
  • Доказ за извршена уплата на надомест, 1 стр.

Вкупно 19 стр.