Деловодна книга/2012

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Деловодна книга: 2013 · 2012 · 2011 · 2010 · 2009
датум број забелешка
31.12.2012 xx (ј) Допис од Хонг Конг
31.12.2012 xx (ј) Новогодишна честитка (Метаморфозис)
28.12.2012 хх (п) Надомест за договор за дело за М01 - М12.2012 (ВЏ)
28.12.2012 хх (ј) Персонален данок по договор за дело ПП 50
15.11.2012 хх (п) Доставување ПИНКОД за користење на новата услуга „е-Промена на податоци“ во Регистарот на даночни обврзници на УЈП.
01.11.2012 хх (ј) Промотивен материјал (Procredit Bank)
11.09.2012 хх (ј) Chapter Agreement
31.08.2012 хх (ј) Fedex фактура, праќање на Chapter Agreement до WMF - USA
30.08.2012 хх (п) Курирски услуги на релација MK- USA (FedEx)
11.07.2012 хх (п) Известување за укинување на трансакциска сметка, согласно ЗПП чл. 13 став 2. (ProCredit Bank)
26.04.2012 хх (ј) Меморандум за соработка помеѓу ВММК и SEEU (ВММК и SEEU)