Во медиумите

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
  • 2013.01.25. Антена, интервју за Википедија. (повеќе...)

  • 2012.01.13. Алфа ТВ, гостување во контактната програма „Портик“ (повеќе...)
  • 2012.01.04. Сител ТВ, „Се повеќе статии на македонски јазик на Википедија“ (повеќе...)

  • 2011.10.13. Македонско радио, Радио Скопје, 11 часот, гостување во контактна емисија (повеќе...)
  • 2011.10.10. МТМ Телевизија, гостување во програма (повеќе...)
  • 2011.10.10. Алфа ТВ, гостување во контактната програма „Портик“ (повеќе...)

  • 2011.01.15. Канал 103, 11.00 часот, гостување во отворена радио емисија (повеќе...)

  • 2010.12.11. Канал 103, 14.00 часот, емисија во живо (повеќе...)