Деловодна книга/2011

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Деловодна книга: 2013 · 2012 · 2011 · 2010 · 2009
датум број забелешка
15.04.2011 10/2 (п) Повраќај на позајмица (ДГ)
15.04.2011 10/1 (п) Надомест за договор за дело за М01 - М12.2011 (ВЏ)
15.04.2011 3/9 (ј) Персонален данок по договор за дело ПП 50
23.02.2011 03-10/2 (п) Фактура, според Договор за проект wiki.mk, Метаморфозис
16.02.2011 03-10/1 (п) Договор за соработка, проект wiki.mk, Метаморфозис
15.02.2011 8/2 (ј) Решение за утврдување радиодифузна такса УЈП, М01.2011
11.02.2011 3/8 (ј) Налог TAV Macedonia, ПП 30 за плаќање на ф-ра бр. 3/2, за складишнина
11.02.2011 3/7 (ј) Налог ДИМА шпедиција, ПП 30 за плаќање на ф-ра бр. 3/6
08.02.2011 9 (ј) Сметко потврда Малиот Принц, за вирмани ПП 30.
03.02.2011 3/6 (ј) Фактура ДИМА шпедиција, за откуп на AWB, царинско посредување, административни такси.
26.01.2011 8/1 (ј) Решение од ЈП МРТ, бр. 6555829 од 06.09.2010 за радиодифузна такса за 2010 година за јули, август, септември, октомври, ноемви и декември 2010 година.
25.01.2011 7 (ј) Поштенска картичка од WMIL со печат по повод 10 години Википедија.
20.01.2011 6 (ј) Поштенска пратка, книга за Фредерик Шопен, издание на WPPL.
15.01.2011 5 (ј) Испратница Аквариус 5, за книги, како донација за делење на настанот во Ла Кања.
15.01.2011 3/5 (.) Фактура, Social Imprints, 50 маици, 220 беџеви
15.01.2011 3/4 (.) Shipment FedEx
15.01.2011 3/3 (п) Изјава за откажување/уништување на стока под царински надзор
14.01.2011 4 (п) Договор со Прокредит Банка за користење на услугата „Електронски изводи“
13.01.2011 3/2 (ј) Фактура од TAV Macedonia за складишнина на промотивен материјал во карго центарот
12.01.2011 3/1 (ј) Полномошно за ДИМА шпедиција за подигање на пратка со промотивен материјал од карго центарот
12.01.2011 2/2 (п) ПП10 Уплатница, 256 ден надомест за тековна состојба + 20 ден банкарска провизија
12.01.2011 2/1 (п) Тековна состојба од Централен регистар
11.01.2011 1 (п) Пристапница за членство во Викимедија Македонија.