Контакт

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Поштенски листи:

  • wikimk-l[at]lists.wikimedia.org, листа за комуникација на уредувачите на Википедија на македонски јазик.
  • wikimedia-mk[at]lists.wikimedia.org, листа за интерна комуникација на членовите на здружението Викимедија Македонија
  • vikipedija[at]lists.softver.org.mk, општа листа за комуникација со администраторите и уредувачите на Википедија на македонски јазик

Прес:

Координација на проекти: