Статистики за слики и снимки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Статистики за подигнати типови податотеки. Се зема предвид само последната верзија на податотеката. Старите и избришаните верзии не се бројат.

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 18:22, 4 јули 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Bitmap-слика

MIME-типМожни додатоциБрој на податотекиВкупна големина
image/png.png, .apng2 (4,26 %)12.444 бајти (12 КБ; 0,0325%)
image/jpeg.jpeg, .jpg, .jpe26 (55,3 %)26.143.319 бајти (24,93 МБ; 68,3%)

Вкупен обем на одделот: 26.155.763 бајти (24,94 МБ; 68,3%).

Биротехнички

MIME-типМожни додатоциБрој на податотекиВкупна големина
application/pdf.pdf19 (40,4 %)12.121.679 бајти (11,56 МБ; 31,7%)

Вкупен обем на одделот: 12.121.679 бајти (11,56 МБ; 31,7%).

Сите податотеки

Вкупен обем на сите податотеки: 38.277.442 бајти (36,5 МБ).