Најмногу врски до категории

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Подолу се прикажани до 34 ставки во опсег од 1 до 34.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Вести‏‎ (59 членови)
 2. Податотеки без машински читлив автор‏‎ (47 членови)
 3. Податотеки без машински читлива лиценца‏‎ (47 членови)
 4. Податотеки без машински читлив опис‏‎ (47 членови)
 5. Податотеки без машински читлив извор‏‎ (47 членови)
 6. Викимедија Македонија‏‎ (18 членови)
 7. User soft redirects‏‎ (6 членови)
 8. Деловодна книга‏‎ (6 членови)
 9. Арх / ВММК / 2011‏‎ (5 членови)
 10. Неиндексирани страници‏‎ (5 членови)
 11. Содржина‏‎ (4 членови)
 12. Закон за здруженија на граѓани и фондации‏‎ (4 членови)
 13. Викимедија Конференција 2012‏‎ (3 членови)
 14. Викиманија 2012‏‎ (2 членови)
 15. Викимедија Конференции‏‎ (2 членови)
 16. Chapter conference, Berlin 2011‏‎ (2 членови)
 17. Меморандуми за соработка‏‎ (2 членови)
 18. Буџет на Викимедија Македонија‏‎ (2 членови)
 19. Законска регулатива‏‎ (2 членови)
 20. Шаблони за локализација‏‎ (2 членови)
 21. This Month in Education‏‎ (1 член)
 22. Страници со волшебни врски за барања за коментирање‏‎ (1 член)
 23. Викиманија‏‎ (1 член)
 24. Закони‏‎ (1 член)
 25. Статии под моментална поголема промена‏‎ (1 член)
 26. Права и слободи на човекот и граѓанинот во Република Македонија‏‎ (1 член)
 27. Законска регулатива во Република Македонија‏‎ (1 член)
 28. Република Македонија‏‎ (1 член)
 29. Викиманија 2011‏‎ (1 член)
 30. Деловодна книга / 2011‏‎ (1 член)
 31. Годишна сметка на ВММК 2010‏‎ (1 член)
 32. ВММК 2012‏‎ (1 член)
 33. Press release‏‎ (1 член)
 34. Страници со занемарени наслови за приказ‏‎ (1 член)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).