Најмногу превметнати страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 21:18, 22 јануари 2021 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу е прикажана до една ставка во опсег од 1 до 31.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Предлошка:Toc right‏‎ (се користи на 13 страници)
 2. Предлошка:Документација/именадок‏‎ (се користи на 10 страници)
 3. Предлошка:Документација‏‎ (се користи на 9 страници)
 4. Предлошка:·‏‎ (се користи на 7 страници)
 5. Предлошка:Softredirect‏‎ (се користи на 6 страници)
 6. Предлошка:Soft redirect protection‏‎ (се користи на 6 страници)
 7. Предлошка:Documentation‏‎ (се користи на 6 страници)
 8. Предлошка:Деловодна книга‏‎ (се користи на 5 страници)
 9. Предлошка:Во сила‏‎ (се користи на 4 страници)
 10. Предлошка:Вон сила‏‎ (се користи на 4 страници)
 11. Предлошка:Cl‏‎ (се користи на 3 страници)
 12. Предлошка:Ambox/core‏‎ (се користи на 3 страници)
 13. Закон за здруженија на граѓани и фондации‏‎ (се користи на 3 страници)
 14. Предлошка:Ambox‏‎ (се користи на 2 страници)
 15. Предлошка:Mk‏‎ (се користи на 2 страници)
 16. Предлошка:ПоследноУредување‏‎ (се користи на 2 страници)
 17. Предлошка:GetFallback2‏‎ (се користи на 2 страници)
 18. Предлошка:GetFallback‏‎ (се користи на 2 страници)
 19. Предлошка:En‏‎ (се користи на 2 страници)
 20. Предлошка:Clen‏‎ (се користи на 2 страници)
 21. Предлошка:Clear‏‎ (се користи на 1 страница)
 22. Предлошка:Во изработка‏‎ (се користи на 1 страница)
 23. Предлошка:Викимедија локални ограноци‏‎ (се користи на 1 страница)
 24. Предлошка:Babel‏‎ (се користи на 1 страница)
 25. Предлошка:Anchor‏‎ (се користи на 1 страница)
 26. Предлошка:@‏‎ (се користи на 1 страница)
 27. Предлошка:Pre style‏‎ (се користи на 1 страница)
 28. Предлошка:Pp-semi-template‏‎ (се користи на 1 страница)
 29. Предлошка:ПрефрлиЈазик‏‎ (се користи на 1 страница)
 30. Предлошка:Intricate template‏‎ (се користи на 1 страница)
 31. Предлошка:Новости‏‎ (се користи на 1 страница)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).