Некатегоризирани преуредувања

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 19:59, 10 јули 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 32 ставки во опсег од 1 до 32.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Предлошка:Ambox
 2. Предлошка:Ambox/core
 3. Предлошка:Cl
 4. Предлошка:Clen
 5. Предлошка:Countdown
 6. Предлошка:Delete
 7. Предлошка:En
 8. Предлошка:LQT-објава увезена од корисникот со различен опис
 9. Предлошка:LQT-страница пертворена во Тек
 10. Предлошка:LQT премести нишка-никулец претворена во Тек
 11. Предлошка:Lang
 12. Предлошка:Mk
 13. Предлошка:Soft redirect protection
 14. Предлошка:Softredirect
 15. Предлошка:Toc right
 16. Предлошка:·
 17. Предлошка:Архив за претворената LQT-страница
 18. Предлошка:Архива за претворени викитекстуални страници за разговор
 19. Предлошка:Бикитекстуална страница за разговор што треба да се претвори во Тек
 20. Предлошка:Викимедија Македонија
 21. Предлошка:Викимедија локални ограноци
 22. Предлошка:Во изработка
 23. Предлошка:Во сила
 24. Предлошка:Вон сила
 25. Предлошка:Деловодна книга
 26. Предлошка:Документација
 27. Предлошка:Документација/именадок
 28. Предлошка:Новости
 29. Предлошка:Објава од LiquidThreads увезена со со притаен корисник.
 30. Предлошка:ПоследноУредување
 31. Предлошка:ПрефрлиЈазик
 32. Предлошка:Спомнување во Тек

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).