Потребни категории

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 18:22, 4 јули 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 22 ставки во опсег од 1 до 22.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Податотеки без машински читлив автор‏‎ (47 членови)
 2. Податотеки без машински читлив извор‏‎ (47 членови)
 3. Податотеки без машински читлив опис‏‎ (47 членови)
 4. Податотеки без машински читлива лиценца‏‎ (47 членови)
 5. User soft redirects‏‎ (6 членови)
 6. Арх / ВММК / 2011‏‎ (5 членови)
 7. Неиндексирани страници‏‎ (5 членови)
 8. Викимедија Конференција 2012‏‎ (3 членови)
 9. Chapter conference, Berlin 2011‏‎ (2 членови)
 10. Викиманија 2012‏‎ (2 членови)
 11. Викимедија Конференции‏‎ (2 членови)
 12. Меморандуми за соработка‏‎ (2 членови)
 13. Шаблони за локализација‏‎ (2 членови)
 14. Press release‏‎ (1 член)
 15. This Month in Education‏‎ (1 член)
 16. ВММК 2012‏‎ (1 член)
 17. Викиманија‏‎ (1 член)
 18. Викиманија 2011‏‎ (1 член)
 19. Годишна сметка на ВММК 2010‏‎ (1 член)
 20. Статии под моментална поголема промена‏‎ (1 член)
 21. Страници со волшебни врски за барања за коментирање‏‎ (1 член)
 22. Страници со занемарени наслови за приказ‏‎ (1 член)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).