Список на глобално блокирани IP-адреси

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Ова е список на сите моментални глобални блокови во дејство. Некои блокови се означени како месно оневозможени: ова значи дека тие важат за други страници, но месниот администратор решил да ги оневозможи на ова вики.

Пребарај глобален блок
(најнови | најстари) Погледајте (понови 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).
 • 22:37, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 198.48.112.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:37 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:37, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 198.48.108.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:37 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:37, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 198.48.104.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:37 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:37, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 198.48.100.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:37 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:37, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 198.48.96.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:37 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:36, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.112.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:36 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:36, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.92.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:36 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:36, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.90.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:36 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:36, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.88.0/23 (истекува на 22 јули 2020 во 20:36 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:35, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.80.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:35 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:35, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.68.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:35 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:35, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.46.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:35 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:35, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.36.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:35 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:35, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.12.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:35 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:35, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.4.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:35 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:33, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 37.10.113.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:33 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Hydra Communications Ltd --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:33, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 31.220.29.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:33 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Hydra Communications Ltd --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.244.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.240.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.232.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.220.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.214.0/23 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.208.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.188.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.184.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.180.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.172.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.160.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.124.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:31, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.116.0/22 (истекува на 22 јули 2020 во 20:31 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:30, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 173.234.248.0/21 (истекува на 22 јули 2020 во 20:30 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Leaseweb USA, Inc. --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.222.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.221.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.216.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.212.0/23 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.211.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.208.0/23 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.204.0/23 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.202.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.200.0/23 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.199.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.196.0/23 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:25, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.194.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:25 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:24, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 216.158.192.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:24 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:24, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 172.102.215.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:24 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:24, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 172.102.205.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:24 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:24, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 45.59.27.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:24 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:24, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 45.59.20.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:24 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:24, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 45.33.158.0/24 (истекува на 22 јули 2020 во 20:24 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
 • 22:24, 22 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 45.33.156.0/23 (истекува на 22 јули 2020 во 20:24 ч.) (Open Proxy: Colocation webhost - Contact stewards if you are affected <!-- Enzu Inc --> Using ISP Rangefinder)
(најнови | најстари) Погледајте (понови 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).