Раководење со филтерот за злоупотреби

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Добре дојдовте на посредникот за раководење со Филтерот за злоупотреби. Филтерот за злоупотреби е автоматизиран програмски механизам за примена на автоматска хевристика врз сите дејства. Овој посредник дава список на утврдени филтри, и истиот овозможува нивно менување.

Сите филтри

Можности за пребарувањеприкажисобери
Назнака на филтерот Опис достапен за јавноста Последици Статус Последна промена Видливост
Нема исход