Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
Wikimedia Foundation Reportcard Test
Потрошувачка верзија
1.0
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Milimetric (WMF)
Статус
одобрен
Опис
This is the staging version of the Wikimedia Foundation's Reportcard. Changes are deployed here for review before the monthly metrics meeting.
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
http://test-reportcard.wmflabs.org/auth/mediawiki/callback
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не