Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
Wikimetrics
Потрошувачка верзија
1.0
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Milimetric (WMF)
Статус
одобрен
Опис
Wikimetrics allows you to select a set of users, also known as a "cohort", select a metric to be computed for each of these users, and retrieve the response in JSON or CSV format.
Применлив проект
meta.wikimedia.org
URL за повикување на OAuth
https://metrics.wmflabs.org/auth/google
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не