Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
omwcat [LOCAL]
Потрошувачка верзија
1.0
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
MahmoudHashemi
Статус
одобрен
Опис
A demo application testing OAuth on MediaWiki, providing an alternative interface for browsing categories. A dev version of: https://www.mediawiki.org/w/index.php?title=Special:OAuthListConsumers/view/548121f192834b62f4ee3d94e7cf60ff&name=&publisher=&stage=-1
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
http://localhost:5000/auth/callback
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не
Применливи доделувања
  • Опходување со страници
Менување постоечки страници; Уредување на заштитени страници
  • Опходување со набљудуваните
Преглед на вашите набљудувања
  • Разни активности
Уредување на вашите набљудувани