Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
omwcat
Потрошувачка верзија
1.0
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
MahmoudHashemi
Статус
одобрен
Опис
A demo application testing OAuth on MediaWiki, providing an alternative interface for browsing categories.
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
http://omwcat.hatnote.com/auth/callback
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не
Применливи доделувања
  • Опходување со страници
Менување постоечки страници; Уредување на заштитени страници
  • Опходување со набљудуваните
Преглед на вашите набљудувања
  • Разни активности
Уредување на вашите набљудувани