Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
WMF Mobile Reportcard
Потрошувачка верзија
1.0
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Milimetric (WMF)
Статус
одобрен
Опис
This is a collection of graphs detailing usage of the mobile websites maintained by WMF.
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
http://mobile-reportcard.wmflabs.org/auth/mediawiki/callback
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не
Применливи доделувања
(само основен пристап)