Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
CropTool
Потрошувачка верзија
1.1
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Danmichaelo
Статус
одобрен
Опис
Tool to crop images at Wikimedia Commons
Применлив проект
commons.wikimedia.org
URL за повикување на OAuth
https://tools.wmflabs.org/croptool/
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не
Применливи доделувања
  • Опходување со страници
Менување постоечки страници; Создавање, уредување и преместување страници
  • Опходување со слики и снимки
Подигање, замена и преместување на податотеки