Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
Grantmaking and Programs Dashboards
Потрошувачка верзија
1.0
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Milimetric (WMF)
Статус
одобрен
Опис
This site hosts a variety of dashboards useful to the Grantmaking and Programs teams at Wikimedia Foundation (WMF)
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
http://gp.wmflabs.org/auth/mediawiki/callback
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не