Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
pb
Потрошувачка верзија
0.1
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Ireas
Статус
одобрен
Опис
System to document aqcuitances between Wikimedians, see https://tools.wmflabs.org/pb/
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
https://tools.wmflabs.org/pb/connect/
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не
Применливи доделувања
  • Опходување со страници
Менување постоечки страници