Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
MWOAuth Hello World (end user version)
Потрошувачка верзија
1.0
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Anomie
Статус
одобрен
Опис
A simple application to demonstrate the use of OAuth with MediaWiki. https://tools.wmflabs.org/oauth-hello-world/enduser.php
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
https://tools.wmflabs.org/oauth-hello-world/enduser.php
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не
Применливи доделувања
  • Опходување со страници
Менување постоечки страници; Создавање, уредување и преместување страници