Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
Gerrit Patch Uploader
Потрошувачка верзија
0.1.3
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Valhallasw
Статус
одобрен
Опис
Simple authentication with wiki account for the Gerrit Patch Uploader.
Применлив проект
www.mediawiki.org
URL за повикување на OAuth
https://tools.wmflabs.org/gerrit-patch-uploader/oauth-callback
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не