МедијаВики:Sidebar

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
 • SEARCH
 • navigation
  • mainpage|Главна страница
  • Членство|Членство
  • Доброволци|Доброволци
  • Контакт|Контакт
  • //mk.wikipedia.org/wiki/Википедија:Вики_средба|Викисредби
 • Односи со јавноста
  • Шаблон:Новости|Новости
  • Билтен|Билтен
  • Соопштенија за јавноста|Соопштенија
  • Во медиумите|Во медиумите
 • Организација
  • Статут на Викимедија Македонија|Статут
  • Собрание на Викимедија Македонија|Собрание
  • Претседател на Викимедија Македонија|Претседател
  • Потпретседатели на Викимедија Македонија|Потпретседатели
  • Извршен одбор на Викимедија Македонија|Извршен одбор
  • Надзорен одбор на Викимедија Македонија|Надзорен одбор
  • Регионални и стручни одбори на Викимедија Македонија|Регионални и стручни одбори
 • Програмски план
  • Програмски план за 2014|2014
  • Програмски план за 2013|2013
  • Програмски план за 2012|2012
  • Програмски план за 2011|2011
  • Програмски план за 2010|2010
 • Финансиски план
  • Финансиски план за 2014|2014
  • Финансиски план за 2013|2013
  • Финансиски план за 2012|2012
  • Финансиски план за 2011|2011
 • Завршна сметка
  • Завршна сметка за 2012|2012
  • Завршна сметка за 2011|2011
  • Завршна сметка за 2010|2010
 • Настани
  • Викиманија|Викиманија
  • Конференција на Викимедија|Конференција на Викимедија
  • Финансови средби|Финансови средби
  • Средби во СИЕ|Средби во СИЕ
  • GLAM|GLAM
 • Деловодна книга
  • Деловодна книга/2013|2013
  • Деловодна книга/2012|2012
  • Деловодна книга/2011|2011
  • Деловодна книга/2010|2010
  • Деловодна книга/2009|2009
 • Вики
  • recentchanges-url|recentchanges