МедијаВики:Titleblacklist

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
  1. Ова е писок на недозволени наслови. Насловите и корисничките имиња кои се совпаѓаат со регуларните изрази на списокот не можат да се создадат.
  2. За коментари користете го знакот „#“.
  3. Ова разликува мали и големи букви по основно