Разговор:Статут на Викимедија Македонија

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Во тек е процедурата за измени на статутот согласно новиот Закон за здруженија а граѓани.

За детали околу оваа процедура види: Разговор:Викимедија Македонија/2010/Измени на Статут