Разговор со корисник:Cvetanka

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Благодариме на вашите уредувања на вики страниците на Викимедија Македонија. Со оглед на содржините кои ги уредувате најверојатно сте имале намера да уредувате на Википедија на македонски јазик.

Следниве статии на Википедија на македонски јазик кореспондираат на вашите статии на веб страната на Викимедија Македонија:

Додека пак за статиите кои ги создадовте овде:

на Википедија на македонски јазик нема соодветни статии.

Ве охрабруваме да продолжите со уредување на Википедија на Македонски јазик. Начинот на работа е еквивалентен како и на викито на Викимедија Македонија. Поздрав. --Brest (разговор) 08:31, 29 ноември 2012 (CET)[одговори]