Некатегоризирани преуредувања

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 17:59, 16 ноември 2019. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 32 ставки во опсег од 1 до 32.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Шаблон:Ambox
 2. Шаблон:Ambox/core
 3. Шаблон:Cl
 4. Шаблон:Clen
 5. Шаблон:Countdown
 6. Шаблон:Delete
 7. Шаблон:En
 8. Шаблон:LQT-објава увезена од корисникот со различен опис
 9. Шаблон:LQT-страница пертворена во Тек
 10. Шаблон:LQT премести нишка-никулец претворена во Тек
 11. Шаблон:Lang
 12. Шаблон:Mk
 13. Шаблон:Soft redirect protection
 14. Шаблон:Softredirect
 15. Шаблон:Toc right
 16. Шаблон:·
 17. Шаблон:Архив за претворената LQT-страница
 18. Шаблон:Архива за претворени викитекстуални страници за разговор
 19. Шаблон:Бикитекстуална страница за разговор што треба да се претвори во Тек
 20. Шаблон:Викимедија Македонија
 21. Шаблон:Викимедија локални ограноци
 22. Шаблон:Во изработка
 23. Шаблон:Во сила
 24. Шаблон:Вон сила
 25. Шаблон:Деловодна книга
 26. Шаблон:Документација
 27. Шаблон:Документација/именадок
 28. Шаблон:Новости
 29. Шаблон:Објава од LiquidThreads увезена со со притаен корисник.
 30. Шаблон:ПоследноУредување
 31. Шаблон:ПрефрлиЈазик
 32. Шаблон:Спомнување во Тек

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).