Потребни податотеки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 18:22, 4 јули 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Следниве податотеки се користат, но не постојат. Податотеките од други складишта може да се наведени дури и ако постојат. Таквите ќе бидат поништени од списокот. Покрај ова, страниците што содржат податотеки кои не постојат се наведени на Категорија:Страници со прекинати врски до податотеки.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Податотека:Redirectltr.png‏‎ (8 врски)
 2. Податотека:20130208 (7) Еditing.pdf‏‎ (6 врски)
 3. Податотека:Wikimania 2012 banner.svg‏‎ (6 врски)
 4. Податотека:Accept.png‏‎ (5 врски)
 5. Податотека:Cancel.png‏‎ (5 врски)
 6. Податотека:20120705 SEEU WP photo 122353.jpg‏‎ (4 врски)
 7. Податотека:20130226 (2) Wiki.pdf‏‎ (4 врски)
 8. Податотека:20130226 (3) Wikipedia.pdf‏‎ (4 врски)
 9. Податотека:20130226 (4) Wikimedia.pdf‏‎ (4 врски)
 10. Податотека:20130226 (5) MK WP.pdf‏‎ (4 врски)
 11. Податотека:Wikimedia Macedonia logo mk.svg‏‎ (4 врски)
 12. Податотека:10yrs-oldbazaar-skopje-mk.png‏‎ (3 врски)
 13. Податотека:Ambox notice.png‏‎ (3 врски)
 14. Податотека:Haifa wikimania 3.png‏‎ (3 врски)
 15. Податотека:Wikipedia At Your School 4396.JPG‏‎ (3 врски)
 16. Податотека:Wikipedia Comunicato 4 ottobre 2011-en - Wikipedia 1317753339711.png‏‎ (3 врски)
 17. Податотека:Wikipedia Education Program logo.png‏‎ (3 врски)
 18. Податотека:Wikipedia SOPA Blackout Design W cropped.png‏‎ (3 врски)
 19. Податотека:10yrs-contributing mk.svg‏‎ (2 врски)
 20. Податотека:20120426 SEEU WP photo 153320.jpg‏‎ (2 врски)
 21. Податотека:20120426 SEEU WP photo 153341.jpg‏‎ (2 врски)
 22. Податотека:20120721 Microsam Academia Prilep 153926.jpg‏‎ (2 врски)
 23. Податотека:20121205 (3) wiki.pdf‏‎ (2 врски)
 24. Податотека:20121205 (6) MK WP.pdf‏‎ (2 врски)
 25. Податотека:2012 WM Conf Berlin - Participants 9518.jpg‏‎ (2 врски)
 26. Податотека:20130314 (1) Intro.pdf‏‎ (2 врски)
 27. Податотека:2rightarrow.png‏‎ (2 врски)
 28. Податотека:Commons-logo.svg‏‎ (2 врски)
 29. Податотека:Crystal Clear app clock.svg‏‎ (2 врски)
 30. Податотека:GLAM logo transparent.png‏‎ (2 врски)
 31. Податотека:Redirect arrow without text.svg‏‎ (2 врски)
 32. Податотека:United States Capitol - west front.jpg‏‎ (2 врски)
 33. Податотека:WMCEE2012-fullgroup.jpg‏‎ (2 врски)
 34. Податотека:Wikimedia Conference 2011 group photo.jpg‏‎ (2 врски)
 35. Податотека:Wikimedia Conference 2013-04-19 11.JPG‏‎ (2 врски)
 36. Податотека:Википедија на вашиот факултет.svg‏‎ (2 врски)
 37. Податотека:УКЛО - Битола Обука за Википедија 20130314132447.jpg‏‎ (2 врски)
 38. Податотека:2011-08 Haifa Wikimania DSCF6649.jpg‏‎ (1 врска)
 39. Податотека:2011-08 Haifa Wikimania Yochai Benkler DSCF6553.jpg‏‎ (1 врска)
 40. Податотека:20120426 (2) Wikipedia.pdf‏‎ (1 врска)
 41. Податотека:20120426 SEEU WP photo 140249.jpg‏‎ (1 врска)
 42. Податотека:20120426 SEEU WP photo 150635.jpg‏‎ (1 врска)
 43. Податотека:20121205 (1) Intro.pdf‏‎ (1 врска)
 44. Податотека:20121205 (2) Wikipedia.pdf‏‎ (1 врска)
 45. Податотека:20121205 (4) Wikimedia.pdf‏‎ (1 врска)
 46. Податотека:20121205 (7) Еditing.pdf‏‎ (1 врска)
 47. Податотека:20121206 (1) Intro.pdf‏‎ (1 врска)
 48. Податотека:20121206 (2) Wikipedia.pdf‏‎ (1 врска)
 49. Податотека:20121206 (4) Wikimedia.pdf‏‎ (1 врска)
 50. Податотека:20121213 (1) Intro.pdf‏‎ (1 врска)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).