Грешка при создавањето на сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Вашата IP-адреса е блокирана на сите викија.

Блокот го направи [//meta.wikimedia.org/wiki/User:Jon_Kolbert Jon Kolbert] (meta.wikimedia.org). Наведената причина гласи: „[[NOP|Open Proxy]]: Webhost: Contact [[m:Special:Contact/stewards|stewards]] if you are affected <!-- Amazon AWS-->“.

  • Започнува: 20:03, 23 јули 2019
  • Истекнува: 20:03, 23 јануари 2021

Можете да се обратите кај [//meta.wikimedia.org/wiki/User:Jon_Kolbert Jon Kolbert] за да поразговарате за блокот. Нема да можете да ја користите функцијата „Пиши е-пошта на корисникот“ доколку не сте внеле важечка е-пошта во нагодувањата на сметката или доколку е блокирана за користење. Вашата тековна IP-адреса е 3.227.3.146, а блокираниот опсег е 3.227.0.0/16. Напишете ги сите наведени податоци кога се обраќате во врска со блокот.

Назад на Главна страница.