Статистики

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Статистики за страници
Статии106
Страници
(Сите страници на викито, вклучувајќи разговорни страници, пренасочувања и тн.)
389
Подигнати податотеки47
Статистики на уредувања
Број на уредувања од започнувањето на Викимедија Македонија1.653
Просечен број на уредувања по страница4,25
Статистики за корисници
Регистрирани корисници (список на членови)637
Активни корисници (список на членови)
(Корисници кои имаат извршено некое дејство во претходните 30 дена)
0
Ботови (список на членови)3
Администратори (список на членови)5
Администратори на посредникот (список на членови)0
Бирократи (список на членови)1
Надзорници (список на членови)0
Создавачи на сметки (список на членови)0
Увoзници (список на членови)0
Прекувики-увoзници (список на членови)0
Исклучоци од IP-блокирање (список на членови)0
Скривачи (список на членови)0
Проверувачи на корисници (список на членови)0
Потврдени корисници (список на членови)0
Други статистики
Зборови во сите содржински страници69.156
Масовни пораки во редица0