Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
Snuggle
Потрошувачка верзија
1.3
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
EpochFail
Статус
одобрен
Опис
Snuggle is a browser-based newcomer observation and support system. Snuggle is designed to allow Wikipedian mentors to observe the activities of recently registered editors and separate good newcomers (good-faith and productive) from the bad ones (bad-faith and vandals).
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
snuggle.wmflabs.org/oauth/callback
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не
Применливи доделувања
  • Опходување со страници
Менување постоечки страници; Уредување на заштитени страници
  • Опходување со набљудуваните
Преглед на вашите набљудувања
  • Разни активности
Уредување на вашите набљудувани