Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
Wikimedia Foundation Reportcard
Потрошувачка верзија
1.0
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Milimetric (WMF)
Статус
одобрен
Опис
The Wikimedia Foundation (WMF) Reportcard is a collection of graphs which attempt to gauge the health of different aspects of WMF projects.
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
http://reportcard.wmflabs.org/auth/mediawiki/callback
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не