2011.01.18. Предавање за Википедија

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Пред студентите на Универзитетот за Туризам и Менаџмент - Скопје, Викимедија Македонија претставувана од Кирил Симеоновски ќе одржи предавање за Википедија.

Предавањето ќе се одржи во просториите на Универзитетот за Туризам и Менаџмент - Скопје.

Настанот ќе се одржи на 20 јануари 2011, со почеток во 09:00 часот.

Настанот е во организација на Викимедија Македонија и httpool Online Advertising.


архива на вести ...