2011.10.13. Македонско радио, Радио Скопје, гостување во контактна емисија

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Претставници на Викимедија Македонија поканети се да учествуваат во отворената радио емисија на Македонското Радио, Радио Скопје, по повод надминување на бројот од 50.000 статии на Википедија на Македонски јазик.

Радио емисијата е со почеток во 11.00 часот на 13 октомври 2011 година на фреквенцијата на Радио Скопје.

Овде може да поставите прашање на кое би сакале да одговорат претставниците на Викимедија Македонија.


архива на вести ...