МедијаВики:Sidebar/en

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
 • SEARCH
 • navigation
  • mainpage|Main page
  • Членство|Membership
  • Доброволци|Volunteers
  • Контакт|Contact
  • //mk.wikipedia.org/wiki/Википедија:Вики_средба|Meetups
 • Public reelations
  • Шаблон:Новости|News
  • Билтен|Newsletter
  • Соопштенија за јавноста|Соопштенија
  • Во медиумите|In the media
 • Organisation
  • Статут на Викимедија Македонија|Statute
  • Собрание на Викимедија Македонија|Assembly
  • Претседател на Викимедија Македонија|Chair
  • Потпретседатели на Викимедија Македонија|Vice chairs
  • Извршен одбор на Викимедија Македонија|Executive Committee
  • Надзорен одбор на Викимедија Македонија|Supervisory Committee
  • Регионални и стручни одбори на Викимедија Македонија|Regional and expert committees
 • Program plan
  • Програмски план за 2013|2013
  • Програмски план за 2012|2012
  • Програмски план за 2011|2011
  • Програмски план за 2010|2010
 • Financial plan
  • Финансиски план за 2013|2013
  • Финансиски план за 2012|2012
  • Финансиски план за 2011|2011
 • Annual reports
  • Завршна сметка за 2011|2011
  • Завршна сметка за 2010|2010
 • Events
  • Викиманија|Wikimania
  • Викимедија конференција|Wikimedia Conference
  • Финансови средби|Financial meetings
  • Средби во СИЕ|Meetings in CEE
  • GLAM|GLAM
 • Recordkeeping
  • Деловодна книга/2012|2012
  • Деловодна книга/2011|2011
  • Деловодна книга/2010|2010
  • Деловодна книга/2009|2009
 • Wiki
  • recentchanges-url|recentchanges