Разговор:Главна страница

Од Викимедија Македонија
Последен коментар: пред 6 години од Liuxinyu970226 на темата Request closure of this wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Одлична работа

[уреди]

Одлична работа околу средувањето на главната страница на Викимедја Македонија. Сега само преостанува да добиеме информации околу банерите и нивното тестирање. Исто така, забележав дека на главната страница на Викимедја Србија веќе започнале со прибирањето на средства, но без употреба на банер.--Kiril Simeonovski 02:42, 1 ноември 2010 (CET)Одговори

Request closure of this wiki

[уреди]

Sorry for using English, as I announced on Meta-Wiki m:Talk:Wikimedia_Macedonia#After de-recognition one week ago, I propose to lock this fairly old site, please feel free to tell me if you aganist my request or not, especially sysops of this wiki: Bjankuloski06, Brest, FlavrSavr and Kiril Simeonovski. Thank you for reading. --Liuxinyu970226 (разговор) 14:40, 2 април 2018 (CEST)Одговори

This proposal is rejected, so what will happen? --Liuxinyu970226 (разговор) 06:33, 14 април 2018 (CEST)Одговори