2011.04.09. Предавање на Економскиот институт

Од Викимедија Македонија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На 9 април 2011 година (сабота), со почеток во 12.00 часот на Економскиот Институт во Скопје, Викимедија Македонија ќе одржи предавање за проектите на Викимедија и нивното значење во развојот на електронската трговија. Предавањето ќе трае околу 90 минути од кои 30 минути се предвидени за презентација додека останатото време за прашања од страна на присутните.

Предавањето ќе го одржат Кирил Симеоновски и Слободан Јаќоски, во присуство на останати членови на Викимедија Македонија.

Предавањето се одржува во соработка со httpool.


архива на вести ...