Заштитени страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На страницата се наведени постоечки страници што се моментално под заштита. За список на наслови што се заштитени од создавање, погледајте Заштитени наслови.

Заштитени страници
Време и датум Страница Истекува Заштитувач Параметри на заштитата Причина
Непознато Главна страница15.854 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено, каскада
Непознато Статут на Викимедија Македонија33.270 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено, каскада
Непознато Деловодна книга/20115.876 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Податотека:Арх.2011.01.26.МРТВ.Радиодифузна.такса.jpg62 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Корисник:Brest240 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Соопштение за јавноста 03.05.2011.5.199 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Деловодна книга/20093.924 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Деловодна книга/20102.217 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Завршна сметка за 2010845 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Соопштенија за јавноста13.351 бајт бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Предлошка:Новости25.581 бајт бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Во медиумите1.873 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато 2011.10.06. Викимедија Македонија со поддршка на вики заедницата на it.wikipedia.org4.043 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато 2012.01.17. Викимедија Македонија дава поддршка на вики заедницата на en.wikipedia.org4.609 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Press release76 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Media coverage55 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Книга на членови7.156 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Соопштенија за печатот76 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато 2012.03.21. Предавање на SEEU5.661 бајт бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Членство3.793 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато 2012.04.26 Меморандум за соработка помеѓу ВММК и SEEU9.449 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато 2012.06.06 Ништо нема да се случи - Струга5.991 бајт бесконечно Непознат корисник целосно заштитено