Подигања на Brest

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Датум Име Минијатура Големина Опис
17:15, 2 март 2013 Pristapnica-Wikimedia Makedonija.pdf (податотека) 70 КБ Избришана втората празна страница, порамнет текст во параграфите, центриран текст кај адресата на здружението.
11:29, 26 април 2012 20120426 SEEU editing.pdf (податотека) 224 КБ  
11:29, 26 април 2012 20120426 SEEU wikimedia.pdf (податотека) 430 КБ  
11:29, 26 април 2012 20120426 SEEU MK WP.pdf (податотека) 155 КБ  
11:29, 26 април 2012 20120426 SEEU wiki.pdf (податотека) 293 КБ  
11:29, 26 април 2012 20120426 SEEU intro.pdf (податотека) 121 КБ  
15:30, 9 април 2012 Минибус Скопје-Аеродром.jpg (податотека) 2,58 МБ  
10:42, 4 април 2012 Аеродром „Плесо“ Загреб.jpg (податотека) 3,11 МБ Категорија: Викимедија Конференција 2012
10:39, 4 април 2012 Аеродром „Александар Велики“ Скопје.jpg (податотека) 3,04 МБ Категорија: Викимедија Конференција 2012
10:30, 4 април 2012 ЖТЦ кучето кое не испрати за Берлин.jpg (податотека) 2,67 МБ Малското куче кое не испрати за Берлин, рано сабајлето, кај ЖТЦ Скопје Категорија: Викимедија Конференција 2012
10:48, 22 март 2012 20120321 SEEU WP photo 155801.jpg (податотека) 2,21 МБ Професорите и студентите на УЈИЕ, претставникот од Министерството за образование и наука и претставникот од Викимедија Македонија, со ин...
10:45, 22 март 2012 20120321 SEEU WP photo 155755.jpg (податотека) 2,23 МБ Почеток на презентацијата, презентер Димче Грозданоски од Викимедија Македонија.
10:43, 22 март 2012 20120321 SEEU WP photo 155220.jpg (податотека) 2,17 МБ Почеток на презентацијата пред студентите од УЈИЕ. Подесување на видео проекторот и вовед во предавањето од страна на деканот Беким Фета...
14:45, 21 март 2012 20120321 SEEU WP (MK@WP).pdf (податотека) 167 КБ  
12:29, 21 март 2012 20120321 SEEU WP (editing).pdf (податотека) 277 КБ  
12:27, 21 март 2012 20120321 SEEU WP (statistics).pdf (податотека) 480 КБ  
23:22, 24 февруари 2012 SEEU logo.png (податотека) 5 КБ  
22:45, 15 декември 2011 20111215 WMMK FINKI.pdf (податотека) 1,69 МБ  
12:56, 14 декември 2011 FINKI logo.png (податотека) 8 КБ  
22:29, 27 ноември 2011 2009.12.07.Арх.Одлука.Усвојување.на.Програма.за.работа.pdf (податотека) 197 КБ  
22:28, 27 ноември 2011 2009.12.23.Решение.МП.jpg (податотека) 376 КБ  
22:26, 27 ноември 2011 2009.12.07.Арх.Програма.за.работа.2010.pdf (податотека) 386 КБ  
22:18, 27 ноември 2011 2009.12.07.Арх.Одлука.Усвојување.на.статут.pdf (податотека) 190 КБ Одлука за усвојување на Статутот на Здружението
19:31, 30 октомври 2011 Арх.2011.02.11.ПП-30.TAV.jpg (податотека) 90 КБ Категорија: Арх / ВММК / 2011
19:30, 30 октомври 2011 Арх.2011.02.11.ПП-30.Dima.jpg (податотека) 90 КБ Категорија: Арх / ВММК / 2011
19:28, 30 октомври 2011 Арх.2011.02.08.Сметко-потврда.jpg (податотека) 121 КБ Категорија: Арх / ВММК / 2011
18:50, 30 октомври 2011 Арх.2011.01.20.Полска.Фредерик.Шопен.книга.pdf (податотека) 1,36 МБ Категорија: Арх / ВММК / 2011
18:47, 30 октомври 2011 Арх.2011.01.15.Испратница.книги.блог.записи.jpg (податотека) 151 КБ Категорија: Арх / ВММК / 2011
21:20, 16 октомври 2011 Стапка на годишен прилив на нови уредувачи на MKWP.jpg (податотека) 18 КБ  
16:51, 16 октомври 2011 Програмски план 2012 година.jpg (податотека) 18 КБ Програмски план за 2012 година на Викимедија Македонија Категорија: ВММК 2012
20:49, 3 мај 2011 Godisna smetka 2010 unpersonalized.pdf (податотека) 5,25 МБ Категорија: Викимедија Македонија
19:40, 3 мај 2011 Godisna smetka 2010 korica.jpg (податотека) 353 КБ Категорија: Годишна сметка на ВММК 2010
18:21, 31 март 2011 Berlin 2728.jpg (податотека) 1,59 МБ Категорија: Chapter conference, Berlin 2011
18:20, 31 март 2011 Berlin 2696.jpg (податотека) 1,22 МБ Категорија: Chapter conference, Berlin 2011
19:03, 26 јануари 2011 Арх.2011.01.26.МРТВ.Радиодифузна.такса.jpg (податотека) 595 КБ Категорија: Деловодна книга / 2011
22:37, 25 јануари 2011 WMIL-post-card-B.jpg (податотека) 107 КБ  
22:37, 25 јануари 2011 WMIL-post-card-A1.jpg (податотека) 91 КБ  
10:46, 30 ноември 2010 Wikimedia Macedonia and Richard Stallman in Skopje.jpg (податотека) 86 КБ  
10:45, 30 ноември 2010 RMS in Skopje 2.jpg (податотека) 86 КБ