Список на податотеки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Датум Име Минијатура Големина Корисник Опис
16:53, 27 август 2013 Odluka za potpisnici.pdf (податотека) 57 КБ Snezana Одлука за додавање потписници
14:39, 23 август 2013 Odluka za obuki.pdf (податотека) 80 КБ Snezana Одлука за учество на обуки
14:38, 23 август 2013 Odluka za beli noci.pdf (податотека) 95 КБ Snezana Одлука за учество во Бели ноќи 2013
14:33, 23 август 2013 Odluka za spomenici.pdf (податотека) 108 КБ Snezana Одлука на ИО за аплицирање и спроведување на проектот „Вики ги сака спомениците“
18:15, 2 март 2013 Pristapnica-Wikimedia Makedonija.pdf (податотека) 70 КБ Brest Избришана втората празна страница, порамнет текст во параграфите, центриран текст кај адресата на здружението.
23:24, 11 февруари 2013 Охридпрезентација5.jpg (податотека) 357 КБ M4r51n  
23:23, 11 февруари 2013 Охридпрезентација3.jpg (податотека) 376 КБ M4r51n  
23:21, 11 февруари 2013 Охридпрезентација2.jpg (податотека) 385 КБ M4r51n  
23:20, 11 февруари 2013 Охридпрезентација1.jpg (податотека) 907 КБ M4r51n  
12:29, 26 април 2012 20120426 SEEU editing.pdf (податотека) 224 КБ Brest  
12:29, 26 април 2012 20120426 SEEU wikimedia.pdf (податотека) 430 КБ Brest  
12:29, 26 април 2012 20120426 SEEU MK WP.pdf (податотека) 155 КБ Brest  
12:29, 26 април 2012 20120426 SEEU wiki.pdf (податотека) 293 КБ Brest  
12:29, 26 април 2012 20120426 SEEU intro.pdf (податотека) 121 КБ Brest  
16:30, 9 април 2012 Минибус Скопје-Аеродром.jpg (податотека) 2,58 МБ Brest  
11:42, 4 април 2012 Аеродром „Плесо“ Загреб.jpg (податотека) 3,11 МБ Brest Категорија: Викимедија Конференција 2012
11:39, 4 април 2012 Аеродром „Александар Велики“ Скопје.jpg (податотека) 3,04 МБ Brest Категорија: Викимедија Конференција 2012
11:30, 4 април 2012 ЖТЦ кучето кое не испрати за Берлин.jpg (податотека) 2,67 МБ Brest Малското куче кое не испрати за Берлин, рано сабајлето, кај ЖТЦ Скопје Категорија: Викимедија Конференција 2012
11:48, 22 март 2012 20120321 SEEU WP photo 155801.jpg (податотека) 2,21 МБ Brest Професорите и студентите на УЈИЕ, претставникот од Министерството за образование и наука и претставникот од Викимедија Македонија, со ин...
11:45, 22 март 2012 20120321 SEEU WP photo 155755.jpg (податотека) 2,23 МБ Brest Почеток на презентацијата, презентер Димче Грозданоски од Викимедија Македонија.
11:43, 22 март 2012 20120321 SEEU WP photo 155220.jpg (податотека) 2,17 МБ Brest Почеток на презентацијата пред студентите од УЈИЕ. Подесување на видео проекторот и вовед во предавањето од страна на деканот Беким Фета...
15:45, 21 март 2012 20120321 SEEU WP (MK@WP).pdf (податотека) 167 КБ Brest  
13:29, 21 март 2012 20120321 SEEU WP (editing).pdf (податотека) 277 КБ Brest  
13:27, 21 март 2012 20120321 SEEU WP (statistics).pdf (податотека) 480 КБ Brest  
00:22, 25 февруари 2012 SEEU logo.png (податотека) 5 КБ Brest  
23:45, 15 декември 2011 20111215 WMMK FINKI.pdf (податотека) 1,69 МБ Brest  
13:56, 14 декември 2011 FINKI logo.png (податотека) 8 КБ Brest  
23:29, 27 ноември 2011 2009.12.07.Арх.Одлука.Усвојување.на.Програма.за.работа.pdf (податотека) 197 КБ Brest  
23:28, 27 ноември 2011 2009.12.23.Решение.МП.jpg (податотека) 376 КБ Brest  
23:26, 27 ноември 2011 2009.12.07.Арх.Програма.за.работа.2010.pdf (податотека) 386 КБ Brest  
23:18, 27 ноември 2011 2009.12.07.Арх.Одлука.Усвојување.на.статут.pdf (податотека) 190 КБ Brest Одлука за усвојување на Статутот на Здружението
20:31, 30 октомври 2011 Арх.2011.02.11.ПП-30.TAV.jpg (податотека) 90 КБ Brest Категорија: Арх / ВММК / 2011
20:30, 30 октомври 2011 Арх.2011.02.11.ПП-30.Dima.jpg (податотека) 90 КБ Brest Категорија: Арх / ВММК / 2011
20:28, 30 октомври 2011 Арх.2011.02.08.Сметко-потврда.jpg (податотека) 121 КБ Brest Категорија: Арх / ВММК / 2011
19:50, 30 октомври 2011 Арх.2011.01.20.Полска.Фредерик.Шопен.книга.pdf (податотека) 1,36 МБ Brest Категорија: Арх / ВММК / 2011
19:47, 30 октомври 2011 Арх.2011.01.15.Испратница.книги.блог.записи.jpg (податотека) 151 КБ Brest Категорија: Арх / ВММК / 2011
22:20, 16 октомври 2011 Стапка на годишен прилив на нови уредувачи на MKWP.jpg (податотека) 18 КБ Brest  
17:51, 16 октомври 2011 Програмски план 2012 година.jpg (податотека) 18 КБ Brest Програмски план за 2012 година на Викимедија Македонија Категорија: ВММК 2012
21:49, 3 мај 2011 Godisna smetka 2010 unpersonalized.pdf (податотека) 5,25 МБ Brest Категорија: Викимедија Македонија
20:40, 3 мај 2011 Godisna smetka 2010 korica.jpg (податотека) 353 КБ Brest Категорија: Годишна сметка на ВММК 2010
19:21, 31 март 2011 Berlin 2728.jpg (податотека) 1,59 МБ Brest Категорија: Chapter conference, Berlin 2011
19:20, 31 март 2011 Berlin 2696.jpg (податотека) 1,22 МБ Brest Категорија: Chapter conference, Berlin 2011
20:03, 26 јануари 2011 Арх.2011.01.26.МРТВ.Радиодифузна.такса.jpg (податотека) 595 КБ Brest Категорија: Деловодна книга / 2011
23:37, 25 јануари 2011 WMIL-post-card-B.jpg (податотека) 107 КБ Brest  
23:37, 25 јануари 2011 WMIL-post-card-A1.jpg (податотека) 91 КБ Brest  
11:46, 30 ноември 2010 Wikimedia Macedonia and Richard Stallman in Skopje.jpg (податотека) 86 КБ Brest  
11:45, 30 ноември 2010 RMS in Skopje 2.jpg (податотека) 86 КБ Brest