Некатегоризирани страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 18:22, 4 јули 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 35 ставки во опсег од 1 до 35.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. 2010.07.09.Присуство на Викиманија 2010
 2. 2013.02.11 Презентација на Википедија и останатите проекти пред учениците од О.У. Христо Узунов
 3. Board Decision from 15 July 2013
 4. Chapter Cooperation Agreement between Wikimedia Foundation and Wikimedia Macedonia
 5. GLAM
 6. Gangster
 7. Open Wiki GLAM of Serbia 2012 (извештај)
 8. Викиманија 2011 (извештај)
 9. Викиманија 2013
 10. Викимедија Македонија
 11. Викимедија движење
 12. Википедија во вашето училиште
 13. Википедија на вашиот факултет
 14. Во медиумите
 15. Второ годишно собрание на Викимедија Македонија
 16. Главна страница
 17. Записник од седницата на Собранието
 18. Записник од седницата на Третото годишно Собрание
 19. Игор Димов
 20. Книга на членови
 21. Презентација на македонската Викизаедница на DIY фестивал
 22. Присуство на Викиманија 2010/целосен извештај
 23. Програмски план за 2010
 24. Програмски план за 2011
 25. Програмски план за 2012
 26. Програмски план за 2013
 27. Проект „Македонија на Википедија“
 28. Проекти
 29. Регистрација на Викимедија Македонија во ЦРМ
 30. Снежана Штрковска
 31. Соопштение за јавноста 03.05.2011.
 32. Соопштение за јавноста по повод 50.000 статии на Википедија на македонски јазик
 33. Соопштенија за јавноста
 34. Тони Ристовски
 35. Трето годишно собрание на Викимедија Македонија

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).