Список на пренасочувања

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 18:22, 4 јули 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. 2010.11.23 Предавање за википедија пред студентите на ПМФ →‎ 2010.11.23. Предавање за Википедија
 2. 2010.12.01 Учество на конференцијата е-society →‎ 2010.12.01. Учество на конференцијата е-society.mk 2010
 3. 2010.12.03. Предавање за Википедија и Викимедија Македонија пред студентите на ЕУРМ →‎ 2010.12.03. Предавање за Википедија и Викимедија Македонија
 4. 2011.03.25. Викимедија Конференција во Берлин (извештај) →‎ Викимедија Конференција 2011 (извештај)
 5. 2011.10.06. Викимедија Македонија со поддршка на вики заедницата на en.wikipedia.org →‎ 2012.01.17. Викимедија Македонија дава поддршка на вики заедницата на en.wikipedia.org
 6. 2011.12.15. Предавање за ФИНКИ →‎ 2011.12.15. Предавање на ФИНКИ
 7. 2012.01.17. Викимедија Македонија дава поддршка на в →‎ 2012.01.17. Викимедија Македонија дава поддршка на вики заедницата на en.wikipedia.org
 8. 2012.01.23. Викиманија 2012, аплизирање за стипендија. →‎ 2012.01.23. Викиманија 2012, аплицирање за стипендија.
 9. 2012.01.24. Партнерство помеѓу Orange и Викимедија Фондацијата →‎ 2012.01.24. Партнерство помеѓу Orange и Фондацијата Викимедија
 10. 2012.02.23. Open Wiki GLAM of Serbia 2012 →‎ 2012.02.23 Open Wiki GLAM of Serbia 2012
 11. 2012.03.14. Предавање на SEEU →‎ 2012.03.21. Предавање на SEEU
 12. 2012.04.19. Викимедија Македонија на SEEU →‎ 2012.04.26. Викимедија Македонија на SEEU
 13. 2012.09.10 Викимедија Фондацијата и Викимедија Македонија потпишаа договор за соработка →‎ Chapter Cooperation Agreement between Wikimedia Foundation and Wikimedia Macedonia
 14. 2013.03.13 Работилница за Википедија со студентите од Педагошкиот факултет во Штип →‎ 2013.03.13 Работилница за Википедија на Факултетот за образовни науки во Штип
 15. 2013.03.14 Работилница за Википедија на Педагошкиот факултет во Битола →‎ 2013.03.14 Работилница за Википедија на Универзитетот во Битола
 16. 2013.03.25 Обука за Википедија во СГУУГС „Здравко Цветковски“ - Скопје →‎ 2013.03.26 Обука за Википедија во СГУУГС „Здравко Цветковски“ - Скопје
 17. 2013.05.31 Обука за Википедија во НУБСК - Скопје →‎ 2013.06.03 Обука за Википедија во НУБСК - Скопје
 18. Annual Report 2010 →‎ Завршна сметка за 2010
 19. Annual Report 2011 →‎ Завршна сметка за 2011
 20. Annual Report 2012 →‎ Завршна сметка за 2012
 21. Clenstvo →‎ Членство
 22. Dimce Grozdanoski →‎ Корисник:Brest
 23. Dimche Grozdanoski →‎ Корисник:Brest
 24. FZF20130215 →‎ 2013.02.15. Викимедија Македонија на Филозофски факултет - Скопје
 25. Media coverage →‎ Во медиумите
 26. News →‎ Предлошка:Новости
 27. Press release →‎ Соопштенија за јавноста
 28. WPFAKULTET →‎ Википедија на вашиот факултет
 29. WPSPF20130226 →‎ 2013.02.26 Презентација на Википедија и останатите проекти на Викимедија со обука за уредување
 30. WPSU201302 →‎ 2013.02.08 Презентација на Википедија и останатите проекти пред наставниот кадар од средните училишта, на шест локации во Македонија
 31. Wikimania →‎ Викиманија
 32. Wikimedia Macedonia →‎ Викимедија Македонија
 33. Wikipedia at your faculty →‎ Википедија на вашиот факултет
 34. Бојан Јанкулоски →‎ Корисник:Bjankuloski06
 35. Буџет за 2011 →‎ Финансиски план за 2011
 36. ВMMK →‎ Викимедија Македонија
 37. ВИКИМЕДИЈА МАКЕДОНИЈА →‎ Викимедија Македонија
 38. ВММК →‎ Викимедија Македонија
 39. Викимедија Македонија/Извршен одбор →‎ Извршен одбор на Викимедија Македонија
 40. Викимедија Македонија/Претседател →‎ Претседател на Викимедија Македонија
 41. Викимедија Македонија/Собрание →‎ Собрание на Викимедија Македонија
 42. Викимедија Македонија/Статут →‎ Податотека:2009.12.07.Арх.Одлука.Усвојување.на.статут.pdf
 43. Деловникот за работа на Извршниот одбор →‎ Деловник за работа на Извршниот одбор
 44. Димче Грозданоски →‎ Корисник:Brest
 45. Законот за здруженија на граѓани и фондации →‎ Закон за здруженија на граѓани и фондации
 46. Здружението на граѓани „Викимедија Македонија“ - Скопје →‎ Викимедија Македонија
 47. Зоран Мечкарски →‎ Корисник:Brainmachine
 48. Извршниот одбор →‎ Извршен одбор на Викимедија Македонија
 49. Извршниот одбор на Викимедија Македонија →‎ Извршен одбор на Викимедија Македонија
 50. Кирил Симеоновски →‎ Корисник:Kiril Simeonovski

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).