Статии со најмногу верзии

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 18:22, 4 јули 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Главна страница‏‎ (103 измени)
 2. Википедија на вашиот факултет‏‎ (43 измени)
 3. Викимедија Конференција 2011 (извештај)‏‎ (37 измени)
 4. Извршен одбор на Викимедија Македонија‏‎ (18 измени)
 5. Викиманија 2011 (извештај)‏‎ (17 измени)
 6. 2013.02.08 Презентација на Википедија и останатите проекти пред наставниот кадар од средните училишта, на шест локации во Македонија‏‎ (16 измени)
 7. Викимедија Конференција 2012 (извештај)‏‎ (15 измени)
 8. 2011.10.06. Викимедија Македонија со поддршка на вики заедницата на it.wikipedia.org‏‎ (14 измени)
 9. Соопштенија за јавноста‏‎ (13 измени)
 10. 2012.03.21. Предавање на SEEU‏‎ (13 измени)
 11. 2011.01.15. Јубилеј 10 години Википедија‏‎ (12 измени)
 12. 2011.03.25. Викимедија Конференција во Берлин‏‎ (11 измена)
 13. Финансиски план за 2011‏‎ (11 измена)
 14. Претседател на Викимедија Македонија‏‎ (11 измена)
 15. Книга на членови‏‎ (10 измени)
 16. Викимедија Македонија/2010/Измени на Статут‏‎ (10 измени)
 17. Финансиски план за 2012‏‎ (10 измени)
 18. Проект „Македонија на Википедија“‏‎ (9 измени)
 19. 2012.12.06. Викимедија Македонија на Филозофски факултет - Скопје‏‎ (9 измени)
 20. 2010.12.01. Учество на конференцијата е-society.mk 2010‏‎ (9 измени)
 21. 2013.03.26 Обука за Википедија во СГУУГС „Здравко Цветковски“ - Скопје‏‎ (8 измени)
 22. 2012.04.26. Викимедија Македонија на SEEU‏‎ (8 измени)
 23. 2011.12.15. Предавање на ФИНКИ‏‎ (8 измени)
 24. 2010.11.23. Предавање за Википедија‏‎ (8 измени)
 25. Членство‏‎ (8 измени)
 26. Open Wiki GLAM of Serbia 2012 (извештај)‏‎ (7 измени)
 27. Во медиумите‏‎ (7 измени)
 28. 2012.01.26. Викимедија Конференција во Берлин‏‎ (7 измени)
 29. Статут на Викимедија Македонија‏‎ (7 измени)
 30. 2012.04.26 Меморандум за соработка помеѓу ВММК и SEEU‏‎ (7 измени)
 31. 2011.04.01. Обука во Дебар за користење на медија вики софтверот‏‎ (7 измени)
 32. 2013.03.13 Работилница за Википедија на Факултетот за образовни науки во Штип‏‎ (7 измени)
 33. 2012.03.14. Обука за студентите по историја‏‎ (7 измени)
 34. 2012.12.05. Викимедија Македонија на Филозофски факултет - Скопје‏‎ (6 измени)
 35. 2012.01.17. Викимедија Македонија дава поддршка на вики заедницата на en.wikipedia.org‏‎ (6 измени)
 36. 2013.03.14 Работилница за Википедија на Универзитетот во Битола‏‎ (6 измени)
 37. 2013.02.26 Презентација на Википедија и останатите проекти на Викимедија со обука за уредување‏‎ (6 измени)
 38. Викиманија 2011‏‎ (6 измени)
 39. Деловодна книга/2011‏‎ (6 измени)
 40. 2012.02.23 Open Wiki GLAM of Serbia 2012‏‎ (6 измени)
 41. Собрание на Викимедија Македонија‏‎ (6 измени)
 42. Програмски план за 2013‏‎ (6 измени)
 43. 2013.01.25 Меморандум за соработка помеѓу ВММК и НУБСК‏‎ (6 измени)
 44. Поштенски списоци‏‎ (6 измени)
 45. 2012.10.15 Викимедија Украина во посета на Македонија‏‎ (5 измени)
 46. 2012.06.06 Ништо нема да се случи - Струга‏‎ (5 измени)
 47. Доброволци‏‎ (5 измени)
 48. 2013.02.15. Викимедија Македонија на Филозофски факултет - Скопје‏‎ (5 измени)
 49. 2010.12.03. Предавање за Википедија и Викимедија Македонија‏‎ (5 измени)
 50. Програмски план за 2011‏‎ (4 измени)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).