Долги страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. (истор) ‎Сл. весник / РМ / 2010 / 16 - Закон за здруженија на граѓани и фондации ‎[108.240 бајти]
 2. (истор) ‎Сл. весник / РМ / 1998 / 31 - Закон за здруженија на граѓани и фондации ‎[64.362 бајти]
 3. (истор) ‎Записник од седницата на Третото годишно Собрание ‎[37.693 бајти]
 4. (истор) ‎Статут на Викимедија Македонија ‎[33.270 бајти]
 5. (истор) ‎Програмски план за 2012 ‎[32.468 бајти]
 6. (истор) ‎Викимедија Македонија/2010/Измени на Статут ‎[31.635 бајти]
 7. (истор) ‎Записник од седницата на Собранието ‎[31.361 бајт]
 8. (истор) ‎Викиманија 2011 (извештај) ‎[29.976 бајти]
 9. (истор) ‎Викимедија Конференција 2012 (извештај) ‎[27.194 бајти]
 10. (истор) ‎Програмски план за 2013 ‎[26.792 бајти]
 11. (истор) ‎Програмски план за 2010 ‎[24.626 бајти]
 12. (истор) ‎Викимедија Конференција 2011 (извештај) ‎[23.617 бајти]
 13. (истор) ‎Присуство на Викиманија 2010/целосен извештај ‎[23.273 бајти]
 14. (истор) ‎2013.01.25 Интервју за Википедија во Антена ‎[22.914 бајти]
 15. (истор) ‎Програмски план за 2011 ‎[18.904 бајти]
 16. (истор) ‎Open Wiki GLAM of Serbia 2012 (извештај) ‎[16.594 бајти]
 17. (истор) ‎Главна страница ‎[15.854 бајти]
 18. (истор) ‎Википедија на вашиот факултет ‎[14.887 бајти]
 19. (истор) ‎Соопштенија за јавноста ‎[13.351 бајт]
 20. (истор) ‎Сл. весник / РМ / 2007 / 29 - Закон за здруженија на граѓани и фондации (изменување и дополнување) ‎[13.346 бајти]
 21. (истор) ‎2013.02.08 Презентација на Википедија и останатите проекти пред наставниот кадар од средните училишта, на шест локации во Македонија ‎[10.958 бајти]
 22. (истор) ‎Проект „Македонија на Википедија“ ‎[10.250 бајти]
 23. (истор) ‎2012.04.26 Меморандум за соработка помеѓу ВММК и SEEU ‎[9.449 бајти]
 24. (истор) ‎Соопштение за јавноста по повод 50.000 статии на Википедија на македонски јазик ‎[9.206 бајти]
 25. (истор) ‎Извршен одбор на Викимедија Македонија ‎[8.791 бајт]
 26. (истор) ‎Финансиски план за 2012 ‎[8.767 бајти]
 27. (истор) ‎2013.01.25 Меморандум за соработка помеѓу ВММК и НУБСК ‎[8.259 бајти]
 28. (истор) ‎Chapter Cooperation Agreement between Wikimedia Foundation and Wikimedia Macedonia ‎[8.183 бајти]
 29. (истор) ‎2012.10.15 Викимедија Украина во посета на Македонија ‎[8.089 бајти]
 30. (истор) ‎Трето годишно собрание на Викимедија Македонија ‎[8.041 бајт]
 31. (истор) ‎2012.04.26. Викимедија Македонија на SEEU ‎[7.784 бајти]
 32. (истор) ‎Википедија во вашето училиште ‎[7.247 бајти]
 33. (истор) ‎Книга на членови ‎[7.156 бајти]
 34. (истор) ‎2013.03.14 Работилница за Википедија на Универзитетот во Битола ‎[6.925 бајти]
 35. (истор) ‎2013.02.26 Презентација на Википедија и останатите проекти на Викимедија со обука за уредување ‎[6.258 бајти]
 36. (истор) ‎2012.06.06 Ништо нема да се случи - Струга ‎[5.991 бајт]
 37. (истор) ‎Деловодна книга/2011 ‎[5.876 бајти]
 38. (истор) ‎Финансиски план за 2011 ‎[5.825 бајти]
 39. (истор) ‎2012.07.05 Доделени дипломи на студентите учесници во проектот „Македонија на Википедија“ ‎[5.799 бајти]
 40. (истор) ‎2013.06.03 Обука за Википедија во НУБСК - Скопје ‎[5.780 бајти]
 41. (истор) ‎2012.03.21. Предавање на SEEU ‎[5.661 бајт]
 42. (истор) ‎2013.03.13 Работилница за Википедија на Факултетот за образовни науки во Штип ‎[5.607 бајти]
 43. (истор) ‎Соопштение за јавноста 03.05.2011. ‎[5.199 бајти]
 44. (истор) ‎Викимедија Македонија ‎[5.092 бајти]
 45. (истор) ‎2012.12.05. Викимедија Македонија на Филозофски факултет - Скопје ‎[4.710 бајти]
 46. (истор) ‎2012.01.17. Викимедија Македонија дава поддршка на вики заедницата на en.wikipedia.org ‎[4.609 бајти]
 47. (истор) ‎2012.07.10 Хаклаб КИКА, секој вторник од 19.30 часот ‎[4.544 бајти]
 48. (истор) ‎Второ годишно собрание на Викимедија Македонија ‎[4.305 бајти]
 49. (истор) ‎2012.04.27. 10 години Слободен Софтвер Македонија ‎[4.254 бајти]
 50. (истор) ‎2012.10.14 Wikimedia CEE 2012 конференција во Белград ‎[4.205 бајти]

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).