Статии со најмалку преработки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 18:22, 4 јули 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. 2011.04.08. Обука во Велес за користење на медија вики софтверот‏‎ (1 измена)
 2. 2012.07.12 Хаклаб КИКА, python, pywikipedia, бот‏‎ (1 измена)
 3. Сл. весник / РМ / 2007 / 29 - Закон за здруженија на граѓани и фондации (изменување и дополнување)‏‎ (1 измена)
 4. Регистрација на Викимедија Македонија во ЦРМ‏‎ (1 измена)
 5. 2011.04.16. Обука во Скопје за користење на медија вики софтверот‏‎ (1 измена)
 6. Записник од седницата на Третото годишно Собрание‏‎ (1 измена)
 7. 2012.01.04. Сител ТВ, „Се повеќе статии на македонски јазик на Википедија“‏‎ (1 измена)
 8. Сл. весник / РМ / 1998 / 31 - Закон за здруженија на граѓани и фондации‏‎ (1 измена)
 9. 2011.04.09. Предавање на Економскиот институт‏‎ (1 измена)
 10. 2012.04.27. 10 години Слободен Софтвер Македонија‏‎ (1 измена)
 11. Сл. весник / РМ / 2010 / 16 - Закон за здруженија на граѓани и фондации‏‎ (1 измена)
 12. 2012.01.15. Вики средба, Менада, Стара Чаршија‏‎ (1 измена)
 13. 2012.02.29. Telenor овозможи бесплатна достапност на Википедија преку мобилен во Азија и Југоисточна Европа‏‎ (1 измена)
 14. Викимедија движење‏‎ (1 измена)
 15. Регионални и стручни одбори на Викимедија Македонија‏‎ (1 измена)
 16. 2013.01.25 Интервју за Википедија во Антена‏‎ (1 измена)
 17. Gangster‏‎ (1 измена)
 18. Презентација на македонската Викизаедница на DIY фестивал‏‎ (1 измена)
 19. Присуство на Викиманија 2010/целосен извештај‏‎ (1 измена)
 20. Тони Ристовски‏‎ (1 измена)
 21. Завршна сметка за 2012‏‎ (1 измена)
 22. Chapter Cooperation Agreement between Wikimedia Foundation and Wikimedia Macedonia‏‎ (1 измена)
 23. 2012.07.21 Микросам Академија - Прилеп, предавање за Википедија‏‎ (1 измена)
 24. Снежана Штрковска‏‎ (1 измена)
 25. Контакт‏‎ (1 измена)
 26. Проекти‏‎ (1 измена)
 27. Закон за здруженија на граѓани и фондации‏‎ (1 измена)
 28. 2012.01.12. Алфа ТВ, гостување во контактната програма „Портик“‏‎ (1 измена)
 29. 2011.09.06. Ден за придонес на Википедија во организација на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово и во Скопје‏‎ (1 измена)
 30. Board Decision from 15 July 2013‏‎ (1 измена)
 31. Copyright vs. Community, Richard Stallman in Skopje‏‎ (2 измени)
 32. 2011.10.10. Алфа ТВ, гостување во контактната програма „Портик“‏‎ (2 измени)
 33. 2011.10.13. Македонско радио, Радио Скопје, гостување во контактна емисија‏‎ (2 измени)
 34. 2011.10.10. МТМ Телевизија, гостување во програма‏‎ (2 измени)
 35. 2012.03.30. Обука на Економски факултет - Скопје‏‎ (2 измени)
 36. Потпретседатели на Викимедија Македонија‏‎ (2 измени)
 37. Википедија во вашето училиште‏‎ (2 измени)
 38. Деловодна книга/2010‏‎ (2 измени)
 39. 2012.07.10 Хаклаб КИКА, секој вторник од 19.30 часот‏‎ (2 измени)
 40. Завршна сметка за 2010‏‎ (2 измени)
 41. 2013.02.28 Презентација за Википедија и останатите проекти на Викимедија со обука за уредување‏‎ (2 измени)
 42. Трето годишно собрание на Викимедија Македонија‏‎ (2 измени)
 43. Игор Димов‏‎ (2 измени)
 44. 2011.01.25. WMIL - Wikipedia 10th Anniversary Commemorative Postmark‏‎ (2 измени)
 45. 2012.01.27. Finance meeting во Париз‏‎ (2 измени)
 46. Надзорен одбор на Викимедија Македонија‏‎ (2 измени)
 47. Деловодна книга/2012‏‎ (2 измени)
 48. Билтен‏‎ (2 измени)
 49. Соопштение за јавноста по повод 50.000 статии на Википедија на македонски јазик‏‎ (2 измени)
 50. 2012.07.05 Доделени дипломи на студентите учесници во проектот „Македонија на Википедија“‏‎ (2 измени)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).